Ads Top

Butcher en Homelander zijn terug in het teaser art van het vierde seizoen van The Boys

Oi, lads, did you miss us? Prime Video heeft de eerste afbeelding onthuld van het aankomende vierde seizoen van The Boys bij Amazon Prime. Hierin zijn de twee hoofdpersonages te zien: Billy Butcher; gespeeld door Karl Urban en Homelander; vertolkt door Antony Starr.

Het vierde seizoen volgt op de explosieve seizoensfinale van Gen V, waar fans verrast werden door onverwachte cameo’s van Butcher en Homelander. De met een Emmy genomineerde serie keert terug in 2024 en is wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden te zien op Prime Video.

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt wanneer superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici en net zo vereerd worden als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljardenbedrijf dat de superhelden beheert en hun duistere geheimen in de doofpot stopt.

The Boys is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson (The New York Times). Zij zijn tevens uitvoerend producent van de serie, die is ontwikkeld door uitvoerend showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn en Michaela Starr fungeren ook als uitvoerend producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Picture
 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.