Ads Top

Pathé en Transavia starten pilot met beste filmaanbod in de lucht

Pathé en Transavia bundelen hun krachten om de reiservaring van filmliefhebbers naar een nieuw niveau te tillen. Vanaf vandaag kunnen Transavia reizigers die dit najaar vertrekken en terugkeren vanaf Rotterdam The Hague Airport genieten op hun eigen apparaat van een door Pathé samengesteld filmaanbod, bestaande uit de nieuwste films zoals Barbie en The Flash. Hiermee willen beide bedrijven de reis niet alleen aangenaam maken, maar ook een verrijkende en ontspannende beleving bieden.

Gedurende de pilot kunnen Transavia reizigers een speciaal samengesteld filmaanbod van Pathé Thuis bekijken via hun eigen device, zoals laptop, tablet of mobiele telefoon. Films zijn voor een bedrag van slechts 2,99 euro te bekijken.

De pilot richt zich op enkele vliegtuigen die dit najaar vertrekken en terugkeren vanaf Rotterdam The Hague Airport. Het aanbod bestaat uit de nieuwste films waaronder Barbie, The Flash en The Meg 2: The Trench en andere grote titels zoals Bon Bini Holland 3 en Black Adam.

De pilot vindt plaats voor een periode van enkele maanden. Tijdens de pilotperiode wordt feedback van de reizigers verzameld om de service verder te optimaliseren. Op basis van de resultaten en de feedback van de reizigers wordt bepaald of deze innovatieve samenwerking een vervolg krijgt en uitgebreid wordt naar andere vluchten en bestemmingen. Het concept is ontwikkeld door Customer Experience Studio RUIGCX en wordt technisch uitgevoerd door Inflight Entertainment Systems Airfi.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.