Ads Top

Android 14 biedt Video Creator & Bokeh-modus voor de Xperia 1 V

Na de Sony Xperia 5 V zal de verbeterde bokeh-modus nu dus ook beschikbaar zijn voor de Xperia 1 V. Samen met de onlangs uitgebrachte update voor Video Creators zijn er meer creatieve functionaliteiten beschikbaar.

De nieuwe verbeterde bokeh-modus belooft portretfoto's dichter bij de kwaliteit van professionele camera's te brengen. Deze functie levert beelden van hoge kwaliteit met de mogelijkheid om de focus op de achtergrond te verminderen om objecten op de voorgrond te benadrukken, wat een artistiek effect oplevert. De Bokeh-modus is ook beschikbaar op lenzen van 24 mm en 48 mm. ​

Video Creator is een applicatie waarmee snel en eenvoudig korte video's met geavanceerde bewerkingsfuncties kunnen worden gemaakt. Dit is vooral handig bij het maken van videocontent voor op social media. Met de toevoeging van de app kunnen gebruikers een reeks korte clips samenstellen met de mogelijkheid om muziek en effecten toe te voegen met Auto Edit, om een indrukwekkende eindcut te maken in minder dan een minuut.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.