Ads Top

Bas Hoeflaak en Henry van Loon keren terug in LOL: Last One Laughing Seizoen 2

Prime Video maakt bekend dat de comedians Henry van Loon en Bas Hoeflaak en actrice Annick Boer, TikTokker Pieter Valley en wereldkampioenen breakdance India Sardjoe en Menno van Gorp hun opwachting maken in het tweede seizoen van de succesvolle Prime Video comedy show: LOL: Last One Laughing.

De line- up van dit nieuwe seizoen bestaat uit Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke,  Anniek Pheifer, Ruben van der Meer en Rayen Panday. In de populaire Prime Video comedy show gaan zij de uitdaging aan om elkaar aan het lachen te krijgen. In Nederland hebben Prime leden recht op kortingen en andere voordelen en kunnen ze genieten van amusement voor een maandelijkse abonnementsprijs van slechts € 4,99 per maand.

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen.

Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Wie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken? Maar de belangrijkste vraag van allemaal is: wie houdt het vol om zes uur niet te lachen en mag zich de winnaar van LOL: Last One Laughing seizoen 2 noemen?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen het kleinste glimlachje met een meedogenloze druk op de zoemer, bij de eerste lach volgt een waarschuwing, bij een tweede lach ligt de deelnemer uit het spel.

Vanaf 27 december zijn de eerste twee afleveringen van de comedy show LOL: Last One Laughing  exclusief te zien op Prime Video, gevolgd door aflevering drie en vier op woensdag 3 januari 2024 en aflevering vijf en zes op woensdag 10 januari 2024. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.