Ads Top

CANAL+ komt terug naar Nederland

CANAL+ komt terug naar Nederland. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een 'geweldig aanbod' van Europese films en series.

De streamingdienst is voor het einde van het jaar beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met eigen merken als STUDIOCANAL, SPI (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series.

Met dit nieuwe platform krijgen consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van CANAL+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière. Een grote verscheidenheid uit alle genres met allemaal één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus. Verwachte series voor lancering zijn onder andere de CANAL+ Original The Brigade en een nieuw seizoen van de succesvolle Noorse serie Furia. Van buiten de Europese grenzen komt de nieuwe actieserie Negotiator.

De CANAL+ streamingdienst is binnenkort beschikbaar in de Appstore, Playstore en via Ziggo. Een abonnement is verkrijgbaar op canalplus.nl vanaf 4,99 euro per maand. De eerste zeven dagen is de app gratis, daarna is deze maandelijks opzegbaar. De app is op alle apparaten te gebruiken door twee gebruikers tegelijkertijd. Bestaande en nieuwe gebruikers van de Canal Digitaal TV App krijgen in hun huidige app ook toegang tot dit uitgebreide film- en serie-aanbod.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.