Ads Top

Bang & Olufsen kondigt de nieuwe Beosound A5 Spaced Aluminium aan

Bang & Olufsen kondigt de nieuwe Beosound A5 Spaced Aluminium aan. De grille van de Beosound A5 Spaced Aluminium is met de hand vervaardigd en afgewerkt in Factory 5 in Struer, Denemarken. Hiermee wordt Bang & Olufsen's erfgoed op het gebied van design en vakmanschap in aluminium geëerd.

Spaced Aluminium voegt zich bij het bestaande portfolio van Beosound A5 afwerkingen. Beosound A5 is ontworpen als canvas voor esthetische verkenningen en emotionele duurzaamheid. Zelfs als je naar de Raffia en Houten roosters kijkt, zijn ze allebei zo verschillend van elkaar. Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde luidspreker is", zegt Michael Henriksson.
 
De Beosound A5, die in april 2023 werd gelanceerd, bevindt zich op het kruispunt waar draagbare en home audio elkaar ontmoeten. Hij is ontworpen om met gemak van kamer naar kamer te worden gedragen, of hij nu op de vloer, op een plank of op tafel staat. Dankzij de IP65 water- en stofdichtheid kan de Beosound A5 ook moeiteloos mee naar buiten en op avontuur. Met een afspeeltijd van meer dan 12 uur en een draadloze telefoonoplader geïntegreerd in het bovenpaneel van de speaker, is de Beosound A5 volgens Bang & Olufsen de meest veelzijdige speaker tot nu toe. De speaker wordt bediend via een gestroomlijnde gebruikersinterface of rechtstreeks via de Bang & Olufsen App.
 
De Beosound A5 Spaced Aluminium valt samen met een belangrijke software-update voor de draagbare luidspreker, die nieuwe functies ontsluit via het toekomstgerichte softwareplatform Mozart van Bang & Olufsen.
 
Automatic Stereo Pairing via ultra-wide-band technologie wordt geactiveerd in de nieuwe software-update, wat betekent dat twee Beosound A5-luidsprekers automatisch gekoppeld kunnen worden zodra ze zich binnen elkaars bereik bevinden, voor een soepelere connectiviteit. Met behulp van de Bang & Olufsen app kan de Beosound A5 dankzij de geavanceerde connectiviteit ook naadloos worden geïntegreerd in een Bang & Olufsen home audio set-up met meerdere producten.
 
Fluid Sweet Spot wordt ook geïntroduceerd, waarmee muziek wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft. Wanneer de Beosound A5 in stereo is gekoppeld, kan deze met één tik in de B&O-app een ideale geluidsweergave instellen op basis van de positie van de luisteraar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.