Ads Top

Sony & Olivia Rodrigo brengen Limited Edition oordopjes LinkBuds S x Olivia Rodrigo uit

Sony en Olivia Rodrgio hebben vandaag de Linkbuds S x Olivia Rodrigo aangekondigd. Deze Linkbuds S zijn ontworpen en ingesteld in samenwerking met 3X GRAMMY-winnend, multi-platina verkopende singer-songwriter Olivia Rodrigo. Gebaseerd op Sony’s Linkbuds S draadloze oordopjes met noise cancelling.

De nieuwe limited edition Linkbuds S x Olivia Rodrigo hebben Custom EQ's (speciale equalizers) afgestemd door Olivia Rodrigo en haar producer voor het optimaal beluisteren van haar albums GUTS en SOUR via elke muziek streaming service. De Linkbuds S x Olivia Rodrigo worden geleverd in een uniek violet marmer patroon ontworpen door Olivia Rodrigo en gemaakt met milieubewuste materialen.

De Linkbuds S x Olivia Rodrigo bevat twee speciale equalizers die zijn aangepast aan Olivia Rodrigo's muziek en die toegankelijk zijn via de Sony|Headphones Connect app1, zodat fans kunnen luisteren zoals Olivia Rodrigo.

Bij het ontwerpen van de Linkbuds S x Olivia Rodrigo heeft Olivia Rodrigo gekozen voor een milieubewust ontwerp. Hergebruikt plastic, hergebruikte waterflessen en gerecycled plastic materiaal3 van auto-onderdelen zijn gebruikt om delen van de behuizing en de oordopjes te maken. Door de variatie in materiaal hebben de oordopjes een violet marmerpatroon waardoor geen twee paar Linkbuds S x Olivia Rodrigo hetzelfde zijn.

Net als de Linkbuds S hebben de Linkbuds S x Olivia Rodrigo noise cancelling, draadloze audio met hoge resolutie en een heel klein en lichtgewicht ontwerp, zodat fans de hele dag comfortabel naar hun favoriete album kunnen luisteren. Slimme functies zoals Adaptive Sound Control en Auto Play onthouden het gedrag van de gebruiker en passen de geluidsinstellingen automatisch aan voor het juiste geluid op dat moment. De Linkbuds S combineert innovatief omgevingsgeluid zodat de luisteraar alles om zich heen hoort, met hoogwaardige noise cancelling technologie zodat de luisteraar zich kan concentreren op zijn of haar favoriete nummer van Olivia Rodrigo en niets anders.

Met de Linkbuds S kan de luisteraar draadloze audio met hoge resolutie ervaren, dankzij de LDAC-technologie (audio coding technology) van Sony, die door de industrie is goedgekeurd. Alle muziek wordt hersteld tot geluid met een hoog bereik dankzij het gebruik van DSEE Extreme™ dat digitale muziekbestanden in realtime opwaardeert, zodat de luisteraar alle fijne details van zijn of haar meest geliefde nummers hoort.

De Linkbuds S x Olivia Rodrigo is verkrijgbaar in November bij geselecteerde retailers en kost 200 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.