Ads Top

Draagbare stereoradio: Loewe radio.frequency

Het jaar 2023 staat in het teken van de 100e verjaardag van Loewe. Met de draagbare DAB+ radio Loewe radio.frequency wordt deze mijlpaal gevierd met nog een speciaal product als eerbetoon aan de oprichting van het bedrijf in 1923 in Berlijn onder de naam "Radio Frequenz GmbH". De Loewe radio.frequency werkt op een mobiele accu, biedt stereogeluid, DAB+, DAB- en FM-ontvangst en speelt audiosignalen af via Bluetooth.

De Loewe radio.frequency combineert eersteklas geluid, een onafhankelijk, karakteristiek design met een hoogwaardige materiaalmix en de nieuwste technologieën. Twee full-range luidsprekers en een passieve basradiator leveren in totaal 28 Watt muziekvermogen. Het heldere display is dimbaar in helderheid en toont de geselecteerde bedieningsmodus, de tijd, de informatie over de programmabron en het oplaadniveau van de geïntegreerde Li-Ion batterij. Een programmeerbaar alarm met sluimerfunctie, een hoofdtelefoonuitgang en een antenne-ingang ronden de functies af.

De Loewe radio.frequency is bekleed met een speciaal door Loewe ontwikkelde akoestische stof van tweekleurig garen in basalt grey. De bovenkant met de bedieningselementen en de volumeknop is net als de onderkant versierd met een inleg van fijn Canadees eikenhout. De ingebouwde Li-Ion batterij kan tot 14 uur werken zonder stroomaansluiting. Hij kan worden opgeladen via de meegeleverde voedingsadapter en de USB-C poort. De radio kan tegen diefstal worden beveiligd met een Kensington-slot dat aan de achterkant is geïntegreerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.