Ads Top

HBO Original-documentaire David Holmes: The Boy Who Lived vanaf 16 november op HBO Max

De HBO Original-documentaire DAVID HOLMES: THE BOY WHO LIVED, van uitvoerend producent Daniel Radcliffe en regisseur Dan Hartley (Lad: A Yorkshire Story), is vanaf 16 november te streamen op HBO Max.

De docu is een coming-of-age verhaal van stuntman David Holmes, een buitengewone tienergymnast uit Essex, Engeland, die wordt gekozen om Daniel Radcliffe's stuntdubbel te spelen in de eerste Harry Potter-film, wanneer Daniel net elf jaar is. Gedurende de volgende tien jaar vormen de twee een onlosmakelijke band, maar bij de voorlaatste film leidt een tragisch ongeluk op de set ertoe dat David verlamd raakt door een ernstig ruggenmergletsel, wat zijn wereld op zijn kop zet. Terwijl Daniel en zijn nauwste collega-stuntmannen zich inzetten om David en zijn familie te ondersteunen, is het Davids buitengewone geestelijke veerkracht die hun grootste bron van kracht en inspiratie wordt.

Met openhartige en persoonlijke beelden die in het afgelopen decennium zijn opgenomen, achter-de-schermen materiaal van Holmes zijn stuntwerk, beelden uit zijn huidige leven en intieme interviews met David, Daniel Radcliffe, vrienden, familie en voormalige crewleden, weerspiegelt de documentaire ook universele thema's zoals leven met tegenspoed, opgroeien, het vormen van identiteiten in een onzekere wereld en de banden die ons verenigen en sterker maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.