Ads Top

Odido breidt portfolio uit met HBO Max

Klanten met een Unlimited Premium-abonnement en een Unlimited Plus-abonnement kunnen vanaf vandaag kiezen voor de films, series en documentaires van de Amerikaanse streamingdienst via Extra’s bij Odido. Ook is een abonnement op HBO Max vanaf vandaag bij alle mobiele bundels los te verkrijgen.

Met Extra’s kiezen klanten binnen de Odido app zo voor verschillende streamingdiensten met films, series en sport. Ook boeken en muziek beluisteren behoort tot de mogelijkheden.  Om het nog makkelijker te maken kan alles op 1 factuur. Zo heb je als klant overzicht van welke diensten je hebt en pas je ze gemakkelijk aan op 1 plek.

Voor Unlimited Plus en Premium klanten biedt Extra’s een puntensysteem.  Met het Unlimited Plus-abonnement ontvangen klanten één Extra punt, met het Premium-abonnement zijn dat er drie. Klanten kunnen deze punten verzilveren voor Extra’s (streamingdiensten) naar keuze.  Extra’s zijn elke maand makkelijk aan te passen zodat er regelmatig tussen de verschillende streamingdiensten kan worden gewisseld. Naast HBO Max bestaat het portfolio van (streaming)diensten van Odido momenteel uit Videoland, Podimo, deezer en Viaplay.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.