Ads Top

XITE breidt bereik in Nederland uit met de lancering van twee nieuwe kanalen op Samsung TV Plus

Muziekvideoplatform XITE kondigt een uitgebreide samenwerking aan met Samsung. Het bedrijf presenteert twee nieuwe kanalen in Nederland op de FAST-service Samsung TV Plus, die gebruikers gratis kunnen gebruiken op Samsung Smart TV-modellen vanaf 2017.

De afgelopen twee jaar heeft XITE naam gemaakt op verschillende internationale markten met Samsung TV Plus. Na de introductie van diverse kanalen in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk in 2021 lanceerde XITE in het voorjaar van 2023 de eerste kanalen op Samsung TV Plus in Nederland.

'XITE Ultimate Throwback' is dé bestemming voor muziekliefhebbers die willen terugblikken op de grootste hits van vroeger. Met een zorgvuldig samengestelde playlist die de tijdloze klassiekers en onvergetelijke melodieën van decennia geleden omvat, biedt dit kanaal een nostalgische reis door de muziekgeschiedenis. Daarentegen brengt 'XITE Kerst' het warme en feestelijke gevoel van de feestdagen rechtstreeks naar je woonkamer. Dit themakanaal is een viering van de grootste kersthits, zowel hedendaags als klassiek, waardoor je in de kerstsfeer komt. In januari zal 'XITE Kerst' overgaan in 'XITE R&B Classic Jams', een kanaal dat je meeneemt in een selectie van de grootste R&B klassiekers van de afgelopen decennia.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.