Ads Top

Eerste beelden Videoland Original 'Een Moord Kost Meer Levens'

'Een Moord Kost Meer Levens' is gebaseerd op het levensverhaal van Paul Spruit en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van een moordenaar, in de jaren tachtig. De serie is gebaseerd op het boek van Peter R. de Vries. Hij publiceerde het in 1994 en doopte het tot zijn 'beste boek'. 'Een Moord Kost Meer Levens' werpt een blik op de belevingswereld van Paul: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand? De serie is vanaf 14 november te streamen, exclusief bij Videoland.
Bekijk hier de eerste beelden

Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van hun vader. Als alles aan het licht komt is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man in huis. Deze is gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. De daden van Pauls vader blijven hem achtervolgen. Paul probeert zijn moeder en zus te beschermen, maar dat lijkt bijna onmogelijk. Het gehele gezin Spruit lijkt beschadigd door de schokkende gebeurtenissen uit het verleden.
 
'Een Moord Kost Meer Levens' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter R. de Vries en volgt het waargebeurde verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit.
 
De Videoland Original dramaserie 'Een Moord Kost Meer Levens' is vanaf 14 november in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.