Ads Top

Nieuw op HBO Max in oktober

De HBO Original-serie THE GILDED AGE van maker Julian Fellowes (Downton Abbey) keert vanaf maandag 30 oktober terug voor een achtdelig tweede seizoen. Het nieuwe seizoen begint op paasochtend 1883, met het nieuws dat Bertha Russells bod op een box bij de Academy of Music is afgewezen.

Gedurende het achtdelige seizoen zien we hoe Bertha Mrs. Astor en het oude systeem uitdaagt, voet aan de grond in de samenleving probeert te krijgen, in de hoop er uiteindelijk een leidende rol in te spelen. George Russell gaat zijn eigen strijd aan met een groeiende vakbond in zijn staalfabriek in Pittsburgh.

In huize Brook probeert Marian haar weg te vinden door in het geheim les te geven op een meisjesschool, terwijl Ada tot ieders verbazing een nieuwe liefde ontmoet. Natuurlijk keurt Agnes er niets van goed. In Brooklyn begint de familie Scott te genezen van een schokkende ontdekking en Peggy zet haar activisme voort via haar werk met T. Thomas Fortune bij de NY Globe.

Het tweede seizoen van OUR FLAG MEANS DEATH (5/10) is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e eeuwse wannabe piraat Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij zijn leven als heer had ingeruild voor een van een swashbuckling buccaneer, werd Stede kapitein van het piratenschip Revenge. Worstelend om het respect van zijn mogelijk muitende bemanning te verdienen, veranderde Stede's lot na zijn ontmoeting met de beruchte kapitein Blackbeard (Taika Waititi). Tot hun verbazing vonden de totaal verschillende Stede en Blackbeard meer dan vriendschap op zee... Ze vonden de liefde. Nu moeten ze zien te overleven.

Het zevende seizoen van de populaire animatieserie voor volwassenen RICK AND MORTY van Adult Swim gaat op maandag 16 oktober a.s. in première op HBO Max. De serie volgt een sociopatische geniale wetenschapper die zijn timide kleinzoon meesleept op waanzinnig gevaarlijke avonturen door het universum.

In het tweede seizoen van de Spaanse HBO Original-serie 30 COINS (23/10) hebben de meeste bewoners van Pedraza hun verstand verloren en zijn opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Elena ligt in coma in een ziekenhuisbed in Madrid waar Paco, getergd door berouw, voor haar probeert te zorgen. Terwijl de horror van hun situatie groeit, wordt onze groep helden geconfronteerd met een nieuwe vijand. Iemand die zo pervers is dat zelfs de duivel hem vreest. Maar wat is er gebeurd met pater Vergara? Is hij gestorven, samen met zijn aartsvijand, kardinaal Santoro? Waar kunnen de gekwelde zielen zich nog verschuilen?

In THE RINGLEADER: THE CASE OF THE BLING RING (02/10) vertelt Rachel Lee, het zogenaamde tienerbrein achter een reeks spraakmakende overvallen op beroemdheden in 2008 en 2009, in een openhartig interview voor het eerst haar kant van het verhaal. De documentaire van filmmaker Erin Lee Carr onderzoekt de motivaties van Lee en een groep van haar vrienden die inbraken in huizen van beroemdheden in Hollywood om te plunderen en te stelen. In het onderzoek naar de mogelijke redenen achter haar daden, waaronder geestelijke gezondheidsproblemen en verslavingen, evenals het klimaat van overdaad aan beroemdheden die de tieners van brandstof voorzag, geeft de documentaire nieuwe context aan de gebeurtenissen achter de sensationele krantenkoppen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.