Ads Top

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy Tab A9-reeks aan

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy Tab A9-reeks aan. De tabletreeks is verkrijgbaar in twee formaten en combineert video en audio met 'supersnelle connectiviteit in een draagbaar pakket'.

De Galaxy Tab A9 en A9+ bieden uitzonderlijke prestaties en zijn uitgerust met het grootste geheugen en de grootste opslagcapaciteit van een Galaxy Tab A ooit. De Galaxy Tab A9+ is ontworpen om de productiviteit te verhogen en het leervermogen te verbeteren en met Samsung DeX wordt multitasking op pc-niveau mogelijk.

De Galaxy Tab A9 en A9+ bieden verder de grootste schermen van alle tablets uit de Galaxy A-reeks tot nu toe, met respectievelijk 8,7 en 11 inch schermen. De Galaxy Tab A9+ heeft een vernieuwingsfrequentie van 90Hz, voor gamen of scrollen zonder lag en de ultieme bioscoopervaring.

Beide tablets hebben een strak ontwerp met een zachte textuur aan de achterkant.

Gegevens zijn veilig dankzij Samsung Knox, hetbeveiligingsplatform van Samsung. Met het Security & Privacy Dashboard kunnen gebruikers nagaan wat er met hun gegevens gebeurt. Met Private Share worden bestanden gecodeerd voordat ze worden gedeeld. De afzender kan toegangsrechten, vervaldata en meer instellen voor extra gemoedsrust bij het verzenden van gevoelige informatie. En met Secure Wi-Fi kunnen gebruikers hun Galaxy Tab A9 of A9+ meenemen zonder zich zorgen te hoeven maken over het risico van gedeelde netwerken. Het internetverkeer wordt gecodeerd en tracking-apps worden geblokkeerd, zodat browsen privé en veilig is.

De Galaxy Tab A9-serie is beschikbaar vanaf maandag 4 december, te beginnen in geselecteerde markten. De serie is verkrijgbaar in drie kleuren: Graphite, Silver en Navy. De Tab A9 met WiFi komt verkrijgbaar vanaf 179 euro en de Tab A9 met LTE komt verkrijgbaar vanaf 219 euro. De Tab A9+ met WiFi komt verkrijgbaar vanaf 249 en de Tab A9+ 5G vanaf 299 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.