Ads Top

Een gloednieuwe Mr. & Mrs. Smith debuteert in 2024 op Prime Video

Amazon Studios heeft aangekondigd dat de serie Mr. & Mrs. Smith begin 2024 exclusief te zien is op Prime Video. De serie met Donald Glover als John Smith en Maya Erskine (PEN15) als Jane Smith wordt een nieuwe versie van de gelijknamige, door New Regency geproduceerde, film uit 2005. Mr. & Mrs. Smith is bedacht en gecreëerd door uitvoerend producenten Donald Glover (Swarm, Atlanta) en Francesca Sloane (Atlanta, Fargo).

Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Mr. & Mrs. Smith is exclusief beschikbaar voor Prime-leden. Als Prime-lid in Nederland profiteer je van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor €2,99 per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.