Ads Top

HBO Original-documentaire The Insurrectionist Next Door nu op HBO Max

De HBO Original-documentairefilm THE INSURRECTIONIST NEXT DOOR, geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Alexandra Pelosi (Pelosi in the House en Journeys with George), is nu te streamen op HBO Max.

In haar 15e HBO-documentaire richt Alexandra Pelosi haar camera op een aantal mensen die op 6 januari 2021 het Amerikaanse Capitool bestormden. In een reeks openhartige interviews die de afgelopen twee jaar zijn afgenomen, praat Pelosi met verschillende personen die worden beschuldigd van misdaden voor hun deelname aan de ongekende gebeurtenissen van die dag.

Pelosi was op 6 januari in het Capitool en was getuige van de gebeurtenissen. Ze spreekt met mensen die erbij waren, in de hoop open en ongefilterde gesprekken te voeren over wat hen vanuit het hele land naar Washington D.C. heeft gebracht en hoe hun opvattingen al dan niet zijn veranderd sinds die noodlottige dag. Pelosi streeft, zonder uitdagende onderwerpen uit de weg te gaan, naar een beter begrip van culturele en politieke opvattingen die het land hebben gepolariseerd. Ondanks de politieke verdeeldheid resulteert dit in een verrassend openhartige reeks gesprekken.

HBO Documentary Films presenteert THE INSURRECTIONIST NEXT DOOR. Geregisseerd en geproduceerd door Alexandra Pelosi, en geëdit door Geof Bartz. Uitvoerend producenten voor HBO: Nancy Abraham, Lisa Heller; coördinerend producent, Anna Klein.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.