Ads Top

TCL verbetert gaming-entertainment in zijn televisies

TCL heeft  gamers gevraagd welke gamingfuncties ze het belangrijkst vinden, wat leidde tot de integratie van essentiële functies in de televidoed.

TCL-televisies, met name die met de functie Gaming Mode (game master of game master pro), hebben doorgaans een lage invoervertraging. Dit vermindert de vertraging tussen het indrukken van een knop op je controller en het zien van de overeenkomstige actie op het scherm. Dit kan de game-ervaring aanzienlijk verbeteren, vooral bij snelle games.

De meeste TCL-televisies hebben nu een native verversingssnelheid van 144Hz of zelfs 240Hz in Full HD. Dit zorgt voor vloeiendere bewegingen en meer responsiviteit.

TCL-televisies bieden verder ondersteuning voor High Dynamic Range (HDR), zoals Dolby Vision of HDR10. HDR verbetert het contrast, de kleurnauwkeurigheid en de helderheid van games, waardoor ze levendiger en realistischer lijken.

TCL-televisies bevatten nu ook een speciale Game Mode en ALLM, die automatisch de tv overschakelt naar een modus met lage latentie wanneer een aangesloten gameconsole wordt gedetecteerd. Dit zorgt ervoor dat je de beste prestaties krijgt zonder handmatig instellingen aan te passen.

De TCL QLED 4K TV 55C745, bekroond als winnaar van de EISA 'GAMING TV 2023-2024' award, is vollgens TCL de ultieme keuze voor gaming op de nieuwste generatie consoles en pc's. Het combineert kleuren van QLED, contrast van Full Array Lo cal Dimming en piekhelderheid met alle nieuwste gamingfuncties. Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game Bar, 240Hz Game Accelerator tillen de game-ervaring naar een hoger niveau.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.