Ads Top

Sony’s ‘XH90 4K HDR Full Array LED-tv vanaf nu verkrijgbaar

De Sony XH90 4K HDR Full Array LED-serie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Dit nieuwe model is te koop in vier schermformaten (55-, 65-, 75-, 85-inch) en volgens Sony klaar voor de nieuwste generatie gaming-consoles. Gamers zullen via een software-update later dit jaar verheugd zijn met de 4K 120 fps hoge framesnelheid en snelle reactietijd via HDMI-ingangen van de XH90-serie.

De XH90 BRAVIA-serie beschikt over Full Array Local Dimming & Boosting-technologie. Deze combinatie zorgt afhankelijk van de content voor een dynamische aanpassing van de lichtniveaus op het scherm. Dit garandeert extra contrast en helderheid. Doordat de lichtuitvoer op het scherm in balans is, worden donkere scènes donkerder en heldere scènes helderder.

Ook is deze serie uitgerust met Sony's X1 4K HDR processor, waardoor details volgens het bedrijf haarscherp worden weergegeven. Meer kleur wordt gereproduceerd door het TRILUMINOS-display door het verbrede kleurenspectrum. Het analyseert en verwerkt de gegevens in elk beeld zodat de beelden levensechter dan ooit zijn.

Naast beeldkwaliteit is geluidskwaliteit een belangrijk element van de kijkervaring. Daarom is de XH90 4K Full Array LED-tv is vanaf het 65-inch model uitgerust met Sony Acoustic Multi-Audio.

De XH90 biedt ook ondersteuning voor het Dolby Vision HDR-formaat. Beelden worden realistisch weergegeven zonder verlies van details – voor een levensecht beeld bij ieder type content. De X-Balanced Speaker met compatibiliteit met Dolby Atmos zorgt voor een uitstekende geluid in een ultradun tv-ontwerp.

De XH90 is vanaf nu beschikbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux vanaf 1499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.