Ads Top

Film1 programmering voor augustus

Film 1 begint augustus met Terminator Salvation, met in de hoofdrollen Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin. Het vierde deel van de Terminator-filmserie film, speelt zich af in een post-apocalyptische versie van 2018 en richt zich op de oorlog tussen het machinenetwerk van Skynet en de mensheid. De overblijfselen van de wereldlegers hebben zich verenigd om het verzet te vormen en vechten tegen de moordmachines van Skynet. Bekijk deze robotoorlog op Film1 Premiere op zaterdag 1 augustus om 20.30 uur.

Ride Like a Girl vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal van de Australische Michelle Payne (Teresa Palmer) en alle obstakels die ze moest overwinnen om de eerste vrouwelijke jockey te worden die de prestigieuze Melbourne Cup in 2015 won. De film blijft zo trouw mogelijk aan de echte gebeurtenissen, zo erg zelfs dat Stevie Payne, de 35-jarige broer van Michelle Payne aan wie Payne haar overwinning van 2015 opdroeg, zichzelf in de film portretteert. Premiere op zondag 2 augustus om 20.30 uur.

Van de beroemde actie-regisseur Luc Besson komt een snelle thriller over de opvallend mooie Anna Poliatova (Sasha Luss) wier schoonheid een geheim verbergt dat haar tot een van de meest gevreesde geheime agenten ter wereld maakt. In de geweldige cast van Anna spelen naast Luss ook Helen Mirren, Luke Evans en Cillian Murphy. Mis dit actie-avontuur niet op Film1 Premiere op zaterdag 8 augustus om 20.30 uur.

Taika Waititi, de met een Academy Award bekroonde scenarioschrijver en regisseur van Jojo Rabbit, plaatst een vreemd duo in de wildernis van Nieuw-Zeeland voor een charmant avontuur. In Hunt for the Wilderpeople rennen de rebelse weesjongen Ricky Baker en zijn chagrijnige pleegvader Hec weg. Ricky wil namelijk niet naar een ander opvanghuis gestuurd worden en besluit zich daarom te gaan verstoppen in de Nieuw-Zeelandse rimboe. Ze zullen hun verschillen opzij moeten zetten om in leven te blijven en de kinderbescherming te vermijden. Bekijk het hilarisch ongebruikelijke avontuur dat zich ontvouwt op Film1 Premiere op dinsdag 25 augustus om 20.30 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.