Ads Top

Philips-monitoren tillen console-gaming naar een hoger niveau

MMD kondigt twee nieuwe Momentums-monitoren aan, waarvan één met Bowers & Wilkins. De eerste is de 558M1RY die met 55-inch (139,7 cm) de grootste geoptimaliseerde monitor voor consolegames op de markt is, de tweede is de 278M1R, een 27-inch (68,6 cm) monitor die speciaal ontworpen is voor esport.

De 558M1RY geeft volgens MMD een geheel nieuwe dimensie aan gaming: met een 4K UHD-resolutie, tot 120Hz verversingssnelheid, een speciaal ontworpen luidspreker van Bowers & Wilkins, en Ambiglow die zich uitstrekt rondom het scherm.

De 278M1R is de eerste monitor van Phillips die exclusief is ontworpen met het oog op esportspelers, hij is 27-inch en HDR Ready.

De 558M1RY is een echte 'one box'-oplossing voor overweldigend gamen en entertainment. De monitor is adembenemend met zijn UltraClear 4K UHD resolutie, met 3840 x 2160 pixels en DisplayHDR 1000. Gebruikers kunnen de HDR aanpassen naar hun voorkeuren met HDR Game, HDR Movie, HDR Photo en een HDR personal mode, HDR kan ook volledig worden uitgeschakeld.

Met een statische contrastverhouding van 4000:1 worden games, tv-programma's & films prachtig weergegeven met diepe zwarte tinten en prachtige kleuren. Een lage invoervertraging betekent dat gamers visuele feedback krijgen met een minimale vertraging, evenals scheurvrije beelden en verminderde bewegingsonscherpte dankzij de 60-20Hz verversingssnelheid (afhankelijk van de gebruikte poort) en AMD FreeSync.

De 55-inch is voorzien van een luidspreker van Bowers & Wilkins, een Brits luidsprekerbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en geluidstechniek. De soundbar is ingebouwd in de monitor, waardoor gebruikers direct kunnen inpluggen en spelen. De soundbar heeft een totaal vermogen van 40W, een 2.1-kanaals geluidssysteem, DTS-geluid en een frequentierespons van 50Hz tot 20kHz. Bovendien zijn er verschillende audiomodi die ontworpen zijn voor gamers zoals Sport & Racing, RPG & Adventure, Action en een Movie, Music en Personal mode.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.