Ads Top

Samsung presenteert nieuwe 9.1.4-kanaals Atmos Premium Soundbar

Samsung introduceert twee premium modellen soundbars, de HW-Q950T en de HW-Q900T. De HW-Q950T is een 9.1.4-kanaals soundbar, dat staat voor het maximaal aantal kanalen voor een thuisbioscoopsysteem. Het 9.1.4-kanaal voegt links en rechts brede luidsprekers toe aan het vorige 7.1.4-kanaals systeem. Hierdoor heeft het geluid de vrijheid om mee te bewegen met iedere beweging op het televisiescherm. Dit maakt de kijkervaring volgens Samsung nog realistischer. De HW-Q900T ondersteunt een 7.1.2-kanaals systeem met een soundbar en subwoofer. 

Zowel de HW-Q950T als de HW-Q900T ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X. De soundbars beschikken daarnaast over eARC-ondersteuning voor een vol, rijk en hoogwaardig surround-geluid, zoals Dolby TrueHD. Als je de Q-serie soundbars aansluit op een Samsung QLED-TV van 2020, combineert en verbetert Q-Symphony het surround-geluid van zowel de TV als de soundbar.

De nieuwe twee modellen beschikken ook over SmartThings en Alexa-spraakbesturing, zodat je gemakkelijk naar je favoriete muziek kunt luisteren via Spotify.

De soundbars zijn vanaf begin augustus in Nederland verkrijgbaar. De HW-Q950T heeft een verkoopadviesprijs van  1499 euro en de HW-Q900T kost 999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.