Ads Top

Flip van der Kuil en Henry van Loon terug bij Videoland met absurdistische comedyserie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden

Komediemaker Flip van der Kuil komt met een nieuwe absurdistische en politiek incorrecte comedyserie: Barrie Barista en Het Einde Der Tijden, waarin comedian Henry van Loon de hoofdrol speelt. De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffee bar overeind te houden.

Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrie’s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken. Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is vanaf vrijdag 17 juli te zien bij Videoland.

Flip van der Kuil en Henry van Loon werkten eerder samen met anderen aan Videoland Original Random Shit. Regisseur Flip van der Kuil weet ook in deze nieuwe comedy, die hij samen met Stephan Miras creëerde en schreef, weer feilloos de pijnpunten in de wereld aan te kaarten met zijn grenzeloze humor. Mix dit met het sterke improvisatievermogen van Henry van Loon, de beste comedy acteurs van Nederland, rustgevende panfluitmuziek en extreem mooie latte art en Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is geboren. De overige cast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is geproduceerd door executive producers Maarten Swart en Flip van der Kuil voor Kaap Holland Series en Dead Duck Productions, en is vanaf vrijdag 17 juli exclusief te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.