Ads Top

Sony Alpha 7S III met zeer lichtgevoelige sensoren

Sony kondigt JKde lang verwachte Alpha 7S III (model ILCE7SM3/B) aan. Dit nieuwe model is uitgerust met een volledig nieuwe full-frame back-illuminated beeldsensor van 12,1 MP (effectief) en ultrahoge gevoeligheid. Deze sensor heeft een breed dynamisch bereik van 15 en meer stops. De camera beschikt over video-opnamefuncties waaronder 4K 120p en 10-bit 4:2:2 kleurendiepte.

De Alpha 7S III heeft OOK een nieuw mechanisme om oververhitting te beperken en maakt relay-opnamen met twee mediaslots mogelijk. Dit biedt ruim een uur aan 4K 60p filmopnamen op een enkele batterij.

De camera heeft tevens een compleet vernieuwd autofocussysteem, een interface met touch-bediening en side-flip lcd-scherm. De nieuwe Alpha 7S III is het ultieme creatieve instrument voor videoprofessionals, hybride fotografen en filmproducenten.

De nieuwe back-illuminated full-frame 35 mm Exmor R CMOS-beeldsensor heeft een effectieve resolutie van 12,1 MP en een aantal geavanceerde technieken om licht op te vangen. Dit garandeert volgens Sony een hoge gevoeligheid (en weinig ruis) zodat ook met weinig licht en zonder complexe belichtingsopstellingen een fenomenaal resultaat behaald kan worden. Naast de verbeterde beeldkwaliteit heeft deze nieuwe beeldsensor een fasedetectie-autofocussysteem wat een primeur is voor een S-serie camera.

Tevens beschikt de Alpha 7S III over een nieuwe BIONZ XR-beeldverwerkingsprocessor. Deze biedt tot acht keer meer processorkracht, minimaliseert de verwerkingstijd zorgt ervoor dat het rolling shutter effect met een factor drie wordt beperkt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.