Ads Top

Videoland introduceert nieuwe abonnementsvormen

Vanaf vandaag start Videoland met het aanbieden van drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Daarmee krijgt de kijker meer keuzevrijheid.

Alle klanten van Videoland houden hetzelfde aanbod aan series, films en documentaires. Het verschil zit in de aanwezigheid van advertenties, het aantal schermen waarop Videoland tegelijkertijd te bekijken is en toegang tot de Download to Go-functie. Adverteerders krijgen hierdoor een nog rijker aanbod aan premium videoproposities. 

Voor huidige klanten verandert er niets in hun abonnement. Zij betalen dezelfde maandelijkse prijs die ze gewend zijn, met de voordelen van een Premium-account. Wanneer zij gebruik willen maken van een van de andere abonnementen dan kunnen zij dit naar wens aanpassen.

De komende periode worden de nieuwe abonnementen gefaseerd uitgerold, zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten. Dit geldt ook voor de mogelijkheden voor adverteerders. Op dit moment wordt er gestart met een aantal vaste partners, later in het jaar worden de commerciële mogelijkheden verder uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.