Ads Top

Polk opent 'nieuwe geluidsdimensies' met de MagniFi 2 soundbar

Polk Audio breidt de MagniFi-soundbarserie uit met de MagniFi 2 (499 euro). Deze soundbar maakt de stap naar een multikanaals thuisbioscoopgeluid toegankelijk voor iedereen, belooft het bedrijf.

De MagniFi 2 is voorzien van een nieuwe 3D-audiomodus met Polk Audio's SDA-technologie voor virtuele hoogtekanalen.

HDMI- en optische kabels worden meegeleverd voor snelle en eenvoudige installatie op iedere 4K- of HDTV. Bovendien is de soundbar voorzien van drie HDMI 2.0-ingangen.

De MagniFi 2 werkt automatisch met tv-afstandsbedieningen van Samsung, LG, Vizio, TCL en Sony om het volume te bedienen, evenals de meeste met CEC uitgeruste televisies.
De MagniFi 2 is ook voorzien van de door Polk Audio gepatenteerde Voice Adjust-technologie waarmee gebruikers de stemniveaus kunnen aanpassen voor 'loepzuivere dialogen en exceptionele verstaanbaarheid'.

De MagniFi 2 ondersteunt verder ook Chromecast, waardoor gebruikers eenvoudig content kunnen streamen van Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tiddal en nog veel meer.

De MagniFi 2 is uitgerust met vier 1 inch bij 3 inch full-range drivers, twee 0,75 inch tweeters en een subwoofer van 8 inch. De soundbar is voorzien van EQ-instellingen voor films, muziek en sport die zorgen voor een optimaal niveau van de soundbar en subwoofer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.