Ads Top

Ziggo breidt pakket Movies & Series (XL) uit in augustus

In de maand augustus wordt het aanbod van films en series in het aanvullende Ziggo pakket Movies & Series (XL) verder uitgebreid.

Vanaf 19 augustus is de serie Godfather of Harlem (2020) te zien. De hoofdrol is voor Oscar winnaar Forest Whitaker als Godfather of Harlem, de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson die begin jaren zestig na tien jaar gevangenis terugkeert naar de buurt waar hij ooit de baas was.

Vanaf 17 augustus is de HBO-serie Lovecraft Country (2020) wekelijks te zien. Tijdens een roadtrip in de jaren vijftig gaat Atticus Freeman met zijn oom en een jeugdvriend op zoek naar zijn vermiste vader. Het wordt een strijd om te ontkomen aan zowel racistische verschrikkingen als aan monsterlijke wezens.

In de achtdelige Spaanse dramaserie Foodie Love (2019), vanaf 11 augustus, krijgen twee dertigers via een datingapp een relatie. Ze proberen er via een gastronomische reis achter te komen of het ware liefde is.

Eind augustus volgt dan nog de komedie Dave (2020), gebaseerd op het leven van rapper en komiek Dave Burd, die vooral bekend is onder zijn artiestennaam Lil Dicky.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.