Ads Top

Proximus verrijkt zijn Epic combo-aanbod

Proximus verrijkt zijn Epic combo-aanbod om ook aan de verwachtingen van fervente tv-kijkers en gamers binnen generatie Z en de millennials te beantwoorden. Proximus biedt hen een integrale tv-ervaring op alle schermen via Proximus Pickx en een gratis abonnement op de performante cloudgamingoplossing Shadow voor de eerste 2000 abonnees van het nieuwe Epic combo-aanbod.

Terwijl de oorspronkelijke versie van Epic combo (voortaan ‘light experience’ genoemd) vooral aansluit bij de behoeften van tv-kijkers die onderweg zijn of occasioneel kijken, is de verrijkte versie (Epic combo ‘full experience’) die Proximus vandaag lanceert ontworpen voor de echte tv-liefhebbers en gamers.

Het biedt integrale toegang tot het nieuwe Pickx-platform, met meer dan 80 zenders die zowel thuis met een decoder als onderweg via de Pickx-website en -app beschikbaar zijn. Het laat ook toe om rechtstreeks via de decoder naar Netflix te kijken, biedt toegang tot programma's uit de op aanvraag-catalogus van Proximus, biedt 36u replay- en opnamemogelijkheden en is compatibel met alle tv-opties uit de Proximus-portfolio, inclusief premium sport & entertainment.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.