Ads Top

Amazon kondigt nieuwe Prime Video serie aan: All Or Nothing met voetbalclub Tottenham Hotspur

Amazon en voetbalclub Tottenham Hotspur kondigen een nieuwe Amazon Prime Video serie aan. Een kijkje achter de schermen met een meerdelige exclusieve docu-serie: All Or Nothing: Tottenham Hotspur. Volg het team tijdens het huidige seizoen 2019/20. De nieuwe Amazon Original serie zal exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 200 landen.

All or Nothing: Tottenham Hotspur neemt sportfans mee achter de schermen van deze glorieuze voetbalclub en volgt alle belangrijke gebeurtenissen rondom het team, zowel op als buiten het veld. De camera’s bevinden zich onderanderen in hun trainingsfaciliteiten, hun gloednieuwe stadion met 62.000 zitplaatsen in Noord-Londen en onderweg. Door de nauwe toegang tot spelers en personeel, inclusief manager Mauricio Pochettino, zal deze serie een hoog level van toewijding en commitment laten zien dat nodig is om te kunnen concurreren op het allerhoogste niveau.

Amazon Original, All or Nothing: Tottenham Hotspur zal exclusief verschijnen op Prime Video in 2020. De serie wordt geproduceerd door ’72 Films’ en uitvoerend producent Mark Raphael en winnaar van drie BAFTA Awards John Douglas. De regisseur van de serie is Anthony Philipson en de producent is Clare Cameron.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.