Ads Top

KPN met verbeterde tv-ontvanger en afstandsbediening

Vanaf 1 oktober introduceert KPN een verbeterde tv-ontvanger en afstandsbediening. De nieuwe ontvanger kan veel scherper beeld weergeven door de nieuwe snelle Broadcom 72604B0 chipset en is geschikt voor 4K HDR en Dolby Atmos. Dit betekent dat deze box het mogelijk maakt om in 4K kwaliteit (Ultra HD) tv te kijken, met daarnaast een verbeterde geluidskwaliteit.

De nieuwe meegeleverde afstandsbediening heeft de Bluetooth functionaliteit. Hierdoor kan de tv-ontvanger uit het zicht geplaatst worden. Bijvoorbeeld in een kastje. Ook heeft de afstandsbediening een handige Netflix-knop. Hiermee kan de Netflix applicatie direct worden geopend en wordt Netflixen voor klanten van KPN nóg makkelijker.

De tv-ontvanger is meer dan twee keer zo klein dan zijn voorganger. Hij bevat daardoor 64 procent minder plastic. Bovendien is de tv-ontvanger ook zuiniger. Zo heeft de tv-ontvanger een extra functie genaamd 'energiespaarstand'. Als deze functie is ingeschakeld, gaat de tv-ontvanger na 15 minuten in stand-by.

Vanaf 1 oktober ontvangen alle nieuwe KPN iTV klanten en klanten die overstappen naar een 4K upgrade de nieuwe tv-ontvanger met Bluetooth afstandsbediening. Om programma’s in 4K te kunnen kijken met deze tv-ontvanger, is een bijpassende abonnement nodig. Voor bestaande klanten zal KPN de huidige tv-ontvangers blijven ondersteunen en verbeteren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.