Ads Top

E! Entertainment ook in Ziggo GO

Ziggo-klanten die het Ziggo Movies & Series XL-pakket kopen kunnen voortaan met Ziggo GO ook naar E! Entertainment kijken.

Het aanbod van Ziggo GO overstijgt inmiddels ruimschoots de grens van 100 zenders. Ook kan met Replay TV naar eerder uitgezonden programma’s van de meeste tv-zenders gekeken worden.

Verder biedt Ziggo GO toegang tot honderden titels films en series, waaronder content van HBO dat Ziggo exclusief in Nederland aan klanten levert.

Ziggo voegt per 1 november ook de muziekzender REVOLT toe aan haar digitale pakket TV Standaard. De hiphop- en lifestylezender van Sean Combs (alias Puff Daddy, P. Diddy en Diddy) komt daarmee naar Nederland. REVOLT brengt interviews, het laatste muzieknieuws, boeiende hiphopdocumentaires, live events en de beste muziekvideo’s van dit moment.

De tekenfilmzender Cartoon Network maakt vanaf 1 november ook weer onderdeel uit van het pakket TV Standaard. De televisiezender Boomerang zal naast het aanvullende pakket Movies & Series XL ook te zien zijn in het aanvullende Ziggo Kids-pakket. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.