Ads Top

Horrorfilms en -series steeds populairder bij Vlaming

Horror is allang niet meer een genre waar de gemiddelde film- en tv-liefhebber op neerkijkt. Uit een analyse van de kijkdata van kabelbedrijf Telenet blijkt dat de populariteit van het horror-/scifi-genre in de laatste zeven jaar maar liefst verdubbelde. Met Halloween in aantocht lijst Telenet daarom graag de series op waar de horrorliefhebber zich bij Play aan kan verlekkeren.

Tell Me a Story
Vanaf 4 november in Play
In deze reeks worden wereldberoemde sprookjes van Grimm vertaald naar een griezelige psychologische thriller, met als locatie hedendaags New York.

Tell Me a Story
American Horror Story 1984
Vanaf 31 oktober in Play
Nieuw seizoen van Ryan Murphy’s bekroonde anthologie-reeks. Dit seizoen is een ode aan de slasher films van de ‘80s, zoals Friday the 13th en Halloween, en voert ook real life seriemoordenaars zoals the Nightstalker ten scherme.

Room 104
Nu in Play
Het verhaal van de verschillende gasten die in Room 104 van een ordinair Amerikaans motel verbleven. Elke aflevering heeft een nieuwe cast en een ander genre.

The Walking Dead
Nu in Play
De politieagent Rick Grimes ontwaakt uit een coma en ontdekt dat de wereld is getroffen door een zombieplaag. Samen met een groepje anderen probeert hij te overleven in een gevaarlijke en vijandige nieuwe wereld.

True Blood
Nu in Play
De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

True Blood
The Lizzie Borden Chronicles
Nu in Play
In 1893, vier maanden nadat Lizzie Borden is vrijgesproken van de moorden op haar vader en stiefmoeder, proberen Lizzie en haar zusje Emma weer een bestaan op te bouwen.

The Twilight Zone
Nu in Play
Een moderne update van de klassieke serie met in elke aflevering een nieuw mysterieus verhaal boordevol spanning, twists en bovennatuurlijke verschijningen.

Channel Zero
Nu in Play
Ook in deze serie staat elke aflevering op zichzelf, met telkens een nieuw verhaal en nieuwe acteurs. De plots zijn gebaseerd op de populairste verhalen te lezen op de populaire website www.creepypasta.com.

Helix
Nu in Play
Een groep wetenschappers voert een geheim onderzoek naar een mogelijke ziekte-uitbraak op Antarctica. Het virus dat ze ontdekt hebben, verspreidt zich als een lopend vuurtje.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.