Ads Top

Comeback van Sex and the City bij Play van Telenet

Het is intussen al 21 jaar geleden dat Carrie Bradshaw zich met onvergetelijke quotes, cosmopolitan cocktails, Mr. Big en Manolo Blahnik stiletto’s vastspijkerde in ons gemeenschappelijk geheugen. De serie werd geprezen omwille van haar tot op dat moment ongeëvenaarde eerlijkheid over de ervaringen van vrouwen boven de 30, en gaf inzicht in seks, vriendschap, dating en carrière in the big city.

Sex and the City mag dan intussen wel al twintig jaar oud zijn, de serie blijft inspireren, getuige de honderdduizenden volgers van Instagram accounts als @everyoutfitonsatc en @satclines. Om even te contextualiseren: Instagram werd pas een onmisbaar deel van onze smartphone app library in 2010 – zes jaar nadat Sex and the City tot een einde kwam.

Elke vrouw (en menig mannelijke fan) die opgegroeid is met SatC weet van zichzelf of ze een Carrie, Samantha, Charlotte of Miranda is. Vanaf 21 oktober kan nu ook nieuwe generatie leren waarom je nooit iemand dumpt met een post-it: alle zes seizoenen van Sex and the City zijn vanaf dan beschikbaar op Play (en dus ook Play More) van Telenet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.