Ads Top

KPN introduceert KPN Hussel: keuzevrij en flexibel abonnement

Vanaf vandaag kunnen consumenten en kleinzakelijke klanten met KPN Hussel alle telefoon-, internet- en entertainmentdiensten in één abonnement naar keuze combineren.

Er zijn veel combinaties mogelijk. Als de situatie verandert, dan kan het abonnement aangepast worden. Klanten krijgen met dit ene abonnement overzicht, flexibiliteit en bovendien korting als ze meerdere diensten afnemen.

Internet en bellen voor thuis en onderweg kent iedereen, net als tv, Spotify en Netflix. De laatste jaren zijn FOX Sports en Videoland in opkomst en onlangs is streamingdienst Disney+ in Nederland van start gegaan. Daarnaast komt Apple TV+ 1 november beschikbaar. Uit onderzoek van KPN blijkt dat veel consumenten door het groeiende aanbod aan diensten het overzicht kwijtraken en dat ze meer flexibiliteit willen in wat ze wel en niet willen afnemen.

Met KPN Hussel in één abonnement kunnen klanten niet alleen internet en telefonie voor thuis en op hun mobiel beheren, maar ook tv, films, series en muziek van aanbieders zoals Netflix en Spotify. Klanten kunnen diensten los van elkaar of samen bestellen en als ze meerdere diensten afnemen, dan krijgen ze korting. Ze kunnen hun pakket iedere maand aanpassen, afhankelijk van hun behoefte op dat moment. Ook kiezen klanten zelf de internetsnelheid die bij hun situatie past.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.