Ads Top

Gekromde monitor van Acer

Acer lanceert de 34-inch curved 21:9 UltraWide Acer XR341CKA monitor, 's werelds eerste gekromde monitor met NVIDIA G-SYNC. Deze beschikt over een 21:9 UltraWide QHD (3440 x 1440) resolutie IPS-scherm met een kijkhoek van 178 graden. De monitor ondersteunt 100% sRGB-kleurbalans, levert nauwkeurige kleurweergave dat een vereiste is voor ontwerpprofessionals en fotoliefhebbers, waarbij de kleuren van de toepassingen en de gedrukte uitvoer exact overeenkomen.

Voor gamers ondersteunt de XR341CKA meerdere functies waarmee ze de prestaties van de monitor nauwkeurig kunnen afstellen, waaronder een kleurbeheer over zes instellingen mogelijk gemaakt door de nieuwste generatie G-SYNC, weergave op het scherm van de beeldverversing, en drie verschillende aanwijspunten om uit te kiezen. Gebruikers kunnen eenvoudig controleren of de G-SYNC-modus aan staat via een rood achtergrondlicht aan de linker onderkant van de monitor, waarvan de intensiteit verandert naar gelang de directe beeldverversingwaarde van de monitor.

 De XR341CKA is ontworpen op basis van de ergonomie en kan worden gekanteld van -5 tot 35 graden en verticaal worden bijgesteld over 130 mm. De XR341CKA ondersteunt DisplayPort- en HDMI-invoer en heeft een ingebouwde USB 3.0-aansluiting waarmee smartphones en andere apparaten snel opgeladen kunnen worden.

De Acer XR341CKA is vanaf juni verkrijgbaar in de Benelux vanaf  1.399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.