Ads Top

De nieuwe selfiesticks van Rollei

De Duitse camerafabrikant Rollei voegt vier nieuwe selfiesticks toe aan haar productportfolio: de Selfie Stick 4 Fun, 4 Smile, 4 Style en 4 Life. Klein en handig of juist extra lang, expressieve kleuren of ingetogen zwart; voor ieder wat wils.

De Rollei Selfie Stick 4 Life is volgens de fabrikant een robuust hulpmiddel voor zelfportretten in het dagelijks leven, op festivals of tijdens vakanties. De uitschuifbare arm van het model is te verlengen tot 90 centimeter en leent zich hierdoor goed voor het majen selfies met veel achtergrond. De zelfontspanner is bevestigd in het handvat van de stick en is hierdoor altijd binnen handbereik. De accuduur is 100 uur en oplaadbaar via een USB-kabel. Vanaf halverwege mei is de Selfie Stick 4 Life verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, zwart en titanium voor een adviesprijs van 44,99 euro.

De mini-versie van de nieuwe collectie Rollei selfiesticks is de Rollei Selfie Stick 4 Style. De stick kan worden verlengd tot 50 centimeter en is met 12 centimeter niet groter dan een smartphone, waardoor het product makkelijk past in een handtas of rugzak. De 4 Style heeft een losse Bluetooth afstandsbediening en is per direct verkrijgbaar in de kleuren roze, goud, titanium en zwart voor een adviesprijs van 34,99 euro.

De Rollei Selfie Stick 4 Smile is het langste model in de nieuwe reeks selfiesticks van Rollei. De uitschuifbare arm van het model is te verlengen tot maar liefst 104 centimeter en leent zich hierdoor perfect voor outdoor selfies van elke aard. De Bluetooth zelfontspanner bevindt zich in het handvat van de stick. De accu van het model gaat 100 uur mee, is via een USB-kabel oplaadbaar en vanaf begin mei verkrijgbaar in zwart, wit en blauw voor een adviesprijs van 29,99 euro.

Het instapmodel van de Rollei selfiestick-familie is de Rollei Selfie Stick 4 Fun. De stick is te verlengen tot 90 centimeter en beelden kunnen gemaakt worden met de zelfontspanner op de smartphone. De Selfie Stick 4 Fun is per direct in klassiek zwart verkrijgbaar voor een adviesprijs van 24,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.