Ads Top

De finale van 'The Voice Kids' via Periscope

De finale van 'The Voice Kids' morgenavond bij RTL 4 heeft nog een hele mooie primeur: het is het eerste live uitgezonden tv-programma dat live via web en iOS gestreamed wordt via het nieuwe paradepaardje van Twitter, Periscope. Bovendien kan men hiermee live meekijken met alle voorbereidingen en biedt het bijzondere extra's. Zo zullen de coaches Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon de kijkers vlak voor de uitzending persoonlijk 'opwarmen'. En na de aftiteling op tv kan men via Periscope ervaren hoe het de winnaar verder vergaat in de kolkende studio.

Met Periscope voegt 'The Voice Kids' een extra dimensie toe aan de bestaande social kanalen met als doel nog meer interactie met de kijkers te verkrijgen. Ondanks dat live video streaming niet nieuw is, weet Perisope vernieuwing te brengen. Zo kunnen kijkers tijdens de live stream reageren waarmee de zender nieuwe input krijgt om wellicht andere zaken in beeld te brengen. Ook is de volledige stream 24 uur na uitzending terug te kijken.

Via het Twitter-account van ‘The Voice Kids’ wordt aangekondigd dat de live streams beginnen.
Producent Talpa loopt op het gebied van connected formats en interactiviteit bij televisieprogramma’s zeker voorop, nu weer met deze primeur.

Morgenavond mag een van de zes finalisten (Numidia, Joy, Robin, Redouan, Lucas en Robine) zich de winnaar noemen van het vierde seizoen van 'The Voice Kids'. Ook Glennis Grace, Nielson, Sheppard, O'G3NE, Laura van Kaam treden op. De uitzending wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.