Ads Top

Eerste actiecamera van TomTom

TomTom introduceert vandaag de TomTom Bandit Actiecamera, waarmee video’s snel en gemakkelijk kunnen worden gemonteerd en gedeeld. Gebruikers kunnen hun montage delen vlak na de actie.

De TomTom Bandit is de eerste actiecamera met een ingebouwde mediaserver, waardoor beeldmateriaal niet hoeft te worden gedownload om het te kunnen monteren. De camera werkt met een mobiele app, inclusief ‘shake to edit’-functie.

De TomTom Bandit Actiecamera is uitgerust met interne bewegings- en GPS-sensoren, die automatisch de spannendste momenten vinden en vastleggen op basis van snelheid, hoogte, G-kracht, versnelling en hartslag. Hoogtepunten kunnen ook handmatig worden toegevoegd.

Gebruikers kunnen dan gemakkelijk aanpassingen maken, muziek toevoegen en overlays van gegevens zoals snelheid toevoegen, voordat ze de video met hun vrienden delen.

De TomTom Bandit Actiecamera beschikt over een groothoeklens, een 16 MP CCD sensor en krachtige processor. De camera is ook volledig waterdicht, waardoor geen grote extra case nodig is Het stalen bevestigingssysteem heeft een quick release-mechanisme en het lage profiel van de TomTom Bandit ziet er goed uit op een helm.

De TomTom Bandit Actiecamera is vanaf mei verkrijgbaar op tomtom.com en bij geselecteerde verkooppunten voor 429 euro. Ook is er vanaf juni een premium pack verkrijgbaar met extra accessoires om de TomTom Bandit Actiecamera nog beter te benutten. Er is een brede selectie accessoires te koop.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.