Ads Top

Sony introduceert de α7 camera

Sony introduceert de nieuwe α7 digitale camera met alle voordelen van een 35mm full-frame beeldsensor en verwisselbare lenzen in een compacte body. Samen met de nieuwe α7R, biedt de α7 meer vrijheid aan fotografen en filmers door draagcomfort te combineren met alle voordelen van full-frame fotograferen en filmen, zoals uiterst lichtsterke opnames met minder ruis, een breder dynamisch bereik, een geringere scherptediepte die het mogelijk maakt om fraaie ’bokeh’ (scherpte-diepte)  effecten te creëren door de voorgrond te isoleren van de achtergrond. Ook is er compatibiliteit met een onlangs uitgebreid assortiment aan full-frame lenzen.
De α7 heeft een compact design en zijn body van magnesiumlegering is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen. Bedieningsknoppen aan de voor- en achterkant, plus een bedieningswiel en een draaiknop voor belichtingscompensatie maken intuïtieve aanpassingen mogelijk terwijl je opnames kadert via de XGA OLED Tru-Finder met hoog contrast en hoge resolutie, of via het kantelbare 3.0-inch LCD-scherm.
Onder de semiprofessionele videofuncties bevinden zich onder andere de mogelijkheid om het geluidsniveau in te stellen tijdens opnemen en afspelen, en een zuivere HDMI output, zodat video's eenvoudig bekeken kunnen worden op een externe monitor of gekopieerd kunnen worden op een ander toestel.
Een verbeterde Fast Hybrid autofocus combineert snelle AF fasedetectie met uiterst nauwkeurige AF contrastdetectie. Door de versnelling van een nieuw Spatial Object Detection algoritme, waarmee deze camera tot de snelste autofocussystemen van welke full-frame camera dan ook behoort. Zelfs als je een opname maakt van een persoon die gedeeltelijk van de camera weggedraaid is met een geringe scherptediepte, blijft het gezicht scherp in beeld, dankzij de uiterst nauwkeurige oogdetectie (eye AF) die op één pupil kan scherpstellen. Eerst zorgt de AF fasedetectie met 117 dicht op elkaar gepakte AF-fasedetectiepunten ervoor dat de lens snel en efficiënt scherpstelt op het onderwerp. Vervolgens zorgt de (25 punts) AF contrastdetectie in een oogwenk voor de verdere scherpstelling.
Foto's in hoge resolutie zijn rechtstreeks weer te geven op een 4K Ultra HD televisie, die vier keer meer details weergeeft dan een Full HD tv. Ondersteuning van TRILUMINOS Colour zorgt voor een ongekend breed spectrum aan rijke, natuurlijke kleuren als je video's en foto's, gemaakt met de α7, bekijkt op een compatibele BRAVIA televisie met TRILUMINOS Display.
Doordat de camera voorzien is van zowel Wi-Fi als NFC, kan je met de α7 door middel van aanraking zeer gemakkelijk een draadloze verbinding maken met je Xperia of NFC-compatibele Android smartphone of tablet. PlayMemories Camera Apps zorgen voor nog meer fotoplezier. Er is een groeiend aanbod aan gratis en betaalde apps voor nog meer creatieve effecten en filters, handigheidjes en meer.
Er komen ook nieuwe accessoires voor de α7. De VG-C1EM grip met twee NP-FW50 batterijen zorgt ervoor dat je langer kunt opnemen en biedt meer gebruiksgemak tijdens verticaal fotograferen. De BC-TRW batterijlader geeft via handige LED’s de oplaadstatus aan. Het FA-CS1M flitsvoetje kan gebruikt worden als flitser die losstaat van de camera als je hem aansluit met een multiflitskabel. De luxe LCS-ELCA lederen draagtas zorgt voor een nog grotere ervaring van klasse en kwaliteit bij het gebruik van de α7, terwijl deze je camera beschermt tegen het beschadigen en vuil worden tijdens het dragen.
De lichte, compacte nieuwe α7 full-frame digitale camera's met verwisselbare lenzen van Sony kunnen vanaf vandaag besteld worden via www.sony.nl. De winkeladviesprijs is 1.500 euro en de α7 is vanaf midden november overal in Europa verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.