Ads Top

Ximon breidt aanbod uit met cabaret

Ximon pakt groots uit door tweeëndertig shows van verschillende cabaretiers en dertien afleveringen van Comedytrain aan haar abonnementsaanbod toe te voegen. Onder andere Ronald Goedemondt, Marc-Marie Huijbregts en het Belgische Neveneffecten zijn per direct on demand te kijken bij Ximon via de website en via de apps op iPad, SmartTV en Playstation3. Dit aanbod zal de komende tijd blijven groeien met het beste aan binnenlandse en buitenlandse cabaretiers.
Naast shows van bekende Nederlandse cabaretiers zoals Herman Finkers, Theo Maassen en Claudia de Breij biedt Ximon ook de kans om ongegeneerd hard te lachen om buitenlands toptalent.  Van het zeer fraaie Belgisch kwartet Neveneffecten tot de Amerikaanse stand-up comedian Doug Stanhope, maar ook de show Different Class van de Ier Ed Byrne is te zien waar en wanneer je dat zelf wil.
Comedytrain is de kweekvijver voor veel Nederlandse cabaretiers, waar artiesten als Emilio Guzman en Howard Komproe hun nieuwe materiaal voor een klein publiek uitproberen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.