Ads Top

PlayMemories Online beschikbaar in Nederland

De cloudgebaseerde foto- en videodienst PlayMemories Online van Sony is nu ook beschikbaar in België en Nederland. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd waarmee gebruikers foto´s en video´s eenvoudig kunnen synchroniseren, organiseren en weergeven.
De nieuwe 'All Sync'- functie verzamelt bijvoorbeeld automatisch alle foto's die worden opgeslagen op smartphone, tablet of pc. De foto's worden geupload naar het PlayMemories Online-account en veilig in HD-resolutie opgeslagen. De gebruiker kan er daarnaast voor kiezen om de mooiste beelden ook in volledige resolutie te uploaden. Hier geldt een maximale bestandsgrootte van 5GB. Vervolgens is de online fotobibliotheek op elk moment en elke plaats vanaf een smartphone, tablet, pc of aangesloten TV te raadplegen.
PlayMemories Online was al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en vanaf heden is PlayMemories Online ook te gebruiken in België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.