Ads Top

Netflix krijgt exclusieve abonnementsrechten voor nieuwe Walt Disney studiofilms

Netflix en Walt Disney kondigen vandaag een meerjarige overeenkomst aan waaronder Netflix exclusieve abonneetelevisierechten krijgt voor het aanbieden van nieuwe live action en animatiefilms van Walt Disney Studios in Nederland. Deze overeenkomst gaat in vanaf begin 2014.
Vanaf volgend jaar kunnen Netflix-leden in Nederland films van Disney, Disney Pixar en Marvel direct kijken, zoveel als ze willen, op de door hun verkozen manier, via een ruime keuze aan apparaten met een internetverbinding. Dit repertoire zal o.a. bestaan uit Marvel’s The Avengers, Monsters University en The Lone Ranger.
Een breed aanbod van Disney en Disney Pixar is al beschikbaar in Nederland via streaming van Netflix. Voorbeelden hiervan zijn Ratatouille, Wall-E, Pirates of the Caribbean, Curse of the Black Pearl maar ook klassiekers zoals Mary Poppins en Lady en de Vagebond. Kijkers kunnen ook de complete seizoenen van het populaire ABC-programma Lost zien.
In de komende maanden zullen Netflix-leden ook kunnen genieten van de volgende films van Disney en Disney Pixar: The Muppets, John Carter, Up, De kleine zeemeermin en The Jungle Book.


 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.