Ads Top

Hands On: Surface 2

Vorig jaar om deze tijd lanceerde Microsoft met veel bombarie zijn eerste eigen tablet Surface, samen met Windows 8.0. Dat is geen groot succes geworden. De belangstelling voor de tablet bleek minimaal. Iets beter deed de Pro-versie van de tablet het, maar de achterstand op Apple en Android is desondanks enorm groot gebleven. Gaat het met de nieuwe Surface 2 wel lukken?
Microsoft geeft niet gauw op en heeft tegelijk met Windows 8.1 weer een nieuwe Surface gelanceerd, die sinds dinsdag ook in Nederland verkrijgbaar is. Meest opvallend daaraan is het enorme breedbeeldscherm van 10.6 inch. Dat is maar een tikkeltje kleiner dan het scherm van bijvoorbeeld de kleinste MacBook Air. Zo’n tablet houd je niet vaak in de portretmodus. De klep achter kan in twee standen worden gezet, maar dan voor de landschapsmodus.
Standaard wordt de Surface niet met een toetsenbordcover geleverd, maar Microsoft verkoopt twee varianten, eentje waarvan de toetsen oplichten in het donker, en eentje met echte (indrukbare) toetsen. De eerste is van een soort stof gemaakt die makkelijk vuil aantrekt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.