Ads Top

Nieuwe digitale spiegelreflexcamera van Pentax

Ricoh introduceert de PENTAX K-3, een digitale spiegelreflexcamera met geavanceerde functies waarmee je de beeldkwaliteit, bediening en wendbaarheid optimaliseert.
De K-3 is een hoogwaardige camera met een hoge resolutie van ongeveer 24 megapixels en 27-punts autofocussysteem. Door dit laatste is het gekozen onderwerp altijd scherp. Daarnaast is het mogelijk om supersnelle continu-opnamen – circa 8,3 beelden per seconde – te maken van bijvoorbeeld snel bewegende vogels. De zeer nauwkeurige belichting met een nieuw ontworpen 86.000 pixel RGB-lichtsensor maakt opnamen in de meest donkere omstandigheden mogelijk. Een nieuw, groot hogeresolutie-lcd-scherm en de viewfinder bieden het grootste en helderste beeld van alle camera’s in zijn klasse.
De K-3 beschikt verder over een nieuwe anti-aliasing-simulator. Met deze zeer innovatieve functie, speciaal ontwikkeld voor de K-3, minimaliseert de fotograaf het moiré-effect zonder hiervoor een apart filter op de camera te zetten. De K-3 biedt ook sterk verbeterde opties voor filmopnamen en functies waarover een smartphone beschikt. De bodyconstructie is stof- en spatwaterbestendig, waarmee de K-3 ook outdoor betrouwbare en perfecte prestaties levert.
Tegelijk met de introductie van de K-3 komt PENTAX met de K-3 Premium Silver Edition. Dit in een beperkte oplage van slechts tweeduizend exemplaren wereldwijd. De zilveren body en zilveren greep van dit limited edition-model sluiten perfect aan bij de zilveren lens uit de hoogwaardige Limited-serie die is ontworpen voor ongeëvenaarde beeldweergave. Dit speciale pakket bevat ook een exclusieve leren band en een reserveaccu.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.