Ads Top

Lichtveldcamera van Lytro verkrijgbaar in Nederland

Lytro Inc., de maker van de eerste lichtveldcamera voor consumenten, breidt haar distributie uit naar de Nederlandse markt. De Lytro camera is per direct verkrijgbaar bij geselecteerde Ringfoto winkels.
Een foto scherpstellen nadat je deze gemaakt hebt of het perspectief veranderen zonder een nieuwe foto te maken? De Lytro camera is een compleet nieuwe benadering van fotografie, die fundamenteel verschilt van de traditionele camera in techniek, design, en gebruik. Met een resolutie van 11 Megaray legt de Lytro een nieuw soort data vast, het zogenaamde lichtveld, waardoor volgens de fabrikant ongekende mogelijkheden ontstaan. Dankzij lichtveldfotografie kunnen objecten of personen op een foto achteraf worden scherp gesteld op de computer. Daarnaast kun je indrukwekkende 3D-effecten bereiken door het verschuiven van het perspectief. Wanneer je een foto deelt via sociale media, kunnen ook je vrienden de interactieve lichtveldbeelden manipuleren, zonder dat ze hiervoor extra software hoeven te installeren. De 8x optische zoomlens, de handmatige bedieningsmogelijkheden en een breed scala aan indrukwekkende filters zorgen voor nieuwe creatieve vrijheid. Foto’s komen letterlijk tot leven met de ‘Living Pictures’ van Lytro.
Dankzij de gratis mobiele app voor iOS-apparaten, kunnen de Living Pictures direct online worden gedeeld. De overdracht tussen de camera en de iPhone, iPad of iPod touch gaat via een Wi-Fi-verbinding. Apple-gebruikers kunnen zo de Lytro beelden ter plekke op hun mobiele apparaat scherpstellen of het perspectief aanpassen, waarna niets een instant upload naar de social media kanalen meer in de weg staat.
De Lytro camera is per direct exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Ringfoto winkels voor respectievelijk  479 euro (8GB modellen: Graphite, Moxie Pink en Electric Blue) en 579 euro (16 GB model: Red Hot).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.