Ads Top

Nieuwe serie draagbare LCD-projectoren van Panasonic

Panasonic  brengt een nieuwe serie draagbare LCD-projectoren met hoge helderheid op de markt. De VW340-serie bestaat uit vier modellen, waarvan er twee ook draadloos werken. De VW340-serie bestaat uit de PT-VW345N, de PT-VX415N, de PT-VW340 en de PT-VW410. De compacte projectoren onderscheiden zich van andere draagbare LCD-projectoren door hun hoge helderheid. De draadloze modellen, de PT-VW345N en de PT-VX415N, beschikken over draadloze functies die ze uiterst geschikt maken voor bijvoorbeeld onderwijs en bedrijfsleven.
De projectoren uit de VW340-reeks hebben een hoge helderheid tot 4200 lumen en een WUXGA-resolutie. Ze bieden bovendien een contrastratio van 4000:1. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de modellen uit de WV330-reeks. De energie- en onderhoudskosten van deze projectoren blijven tot een minimum beperkt dankzij de Ecomodus van de lamp en een filter die beiden zo’n 6000 uur meegaan.
De PT-VW345N en de PT-VX415N zijn de eerste LCD-projectoren met ingebouwde draadloze opties van Miracast. Hierdoor kan content (tot 1080p) razendsnel draadloos naar de projectoren verzonden worden vanaf alle apparaten die compatibel zijn met Miracast.
Voor de modellen PT-VW345N en PT-VX415N breidde Panasonic de Memory Viewer-functie verder uit. Zo kunnen JPEG/BMP-bestanden en videobeelden ook via een USB-stick rechtstreeks gepresenteerd worden. Gebruikers hebben dus geen laptop of computer meer nodig om hun presentatie te geven. De USB display-functie maakt het ook mogelijk om de projectoren via een USB-kabel met een computer te verbinden en zo content te projecteren. De draadloze projectoren beschikken eveneens over de Easy Setting-functie die de projector automatisch afstelt, zodat de presentatie snel kan beginnen.
Alle projectoren uit de VW340-reeks zijn uitgerust met een 1.6x zoomlens en verticale, horizontale en diagonale keystone-correctie voor een vlotte installatie. De projectoren kunnen na uitschakeling meteen verplaatst worden. Daarnaast beschikken ze over een ingebouwde speaker van 10 watt, Crestron Connected en AMX DD. De VW340-reeks is leverbaar vanaf november 2013.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.