Ads Top

SBS verlengt Disney-ABC deal

SBS Broadcasting heeft de huidige exclusieve deal met Disney-ABC International Television verlengd. Met deze overeenkomst verzekert SBS zich de komende jaren van premières van topfilms, animatiefilms en topseries voor haar drie zenders: Net5, SBS6 en Veronica. In de overeenkomst zijn ook de SVOD rechten meegenomen.
De deal tussen SBS Broadcasting BV en Disney-ABC International Television behelst onder meer de nieuwe blockbusters The Avengers en Iron Man 3 met Robert Downey Jr., Real Steel met Hugh Jackman, Pirates of the Caribbean: On stranger Tides en The Lone Ranger met Johnny Depp, The Muppets en The Help met Oscarwinnares Octavia Spencer.
Ook grote animatiefilms als Cars 2, Brave, Monster’s University, Wreck-It Ralph en Rapunzel zijn in de toekomst op de zenders van SBS te zien. Daarnaast maken ook succesvolle titels uit de filmcatalogus van de Amerikaanse studio deel uit van de overeenkomst. Voorbeelden hiervan zijn: Pirates of the Caribbean 1 t/m 3, The Proposal, Up, The Incredibles, Wall-E, The Chronicles of Narnia en National Treasure 1 en 2.
Verder maken ook nieuwe series en toegang tot het seriearchief van Disney-ABC International Television deel uit van deze deal. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is momenteel een hit in de VS en zal volgend jaar bij Veronica te zien zijn. SBS is de komende jaren verzekerd van het vervolg van topseries van deze studio zoals Grey’s Anatomy, Criminal Minds en Castle.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.