Ads Top

Sony lanceert nieuwe Cybershot

Sony brengt de nieuwe Cyber-shot HX50 van Sony op de markt. De HX50 is voorzien van een 20.4 megapixel-sensor en ingebouwde beeldstabilisatie. De zeer krachtige optische zoom biedt volgens Sony meer flexibiliteit: je kunt van grote afstand opnames maken.
De HX50 is uitgerust met een 20.4 megapixel3 Exmor R CMOS-sensor en een BIONZ-processor. Daardoor biedt de camera ook bij weinig licht scherpe beelden met hoge resolutie.
Voor meer ervaren fotografen die de details van de opname zelf willen instellen, is er een wieltje waarmee de belichtingscompensatie kan worden aangepast, plus een tweede knop voor andere handmatige opname-instellingen, zoals P/A/S/M. Er is ook een Multi Interface-voet waarmee een compatibele elektronische zoeker, flitser of microfoon kan worden aangesloten – die laatste is de perfecte aanvulling voor nog beter geluid bij Full HD (50p) video-opnames. Verder is er een Multi Terminal waarmee een afstandsbediening kan worden gebruikt. Dit is bijzonder handig voor close-ups en filmopnames. De HX50V is ook uitgerust met een ingebouwde GPS Log Recording-functie, zodat je steeds weet welke foto's waar zijn genomen.
De HX50 kan nu reeds online besteld voor levering in mei 2013. Prijzen vanaf 420 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.