Ads Top

Ximon bestaat twee jaar

Ximon, de grootste aanbieder van binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms, series en documentaires, viert in april haar tweejarig bestaan. Ximon is de eerste onafhankelijke VOD-dienst die volledig online beschikbaar is via PC en Mac, iPad en smart TV’s.
De catalogus van Ximon bestaat uit meer dan 3.100 titels binnen-en buitenlandse kwaliteitsfilms, series en documentaires. Bij de lancering van de dienst bestond het grootste deel van het aanbod van Ximon uit Nederlandstalige films. Inmiddels komt de meerderheid van de kwaliteitscatalogus uit het buitenland: met name de VS, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden, Denemarken en de Aziatische cinema zijn goed vertegenwoordigd.
Sinds de start van Ximon in april 2011 op PC en Mac, is het bereik en gebruik van de dienst enorm gegroeid door beschikbaarheid op de iPad, TV’s en zeer binnenkort de eerste game consoles. De beeldkwaliteit loopt op tot Full HD (1080p). De kijker kan dus echt volledig zelf bepalen waar en wanneer on-demand gekeken wordt.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.