Ads Top

Panasonic introduceert de stijlvolle LUMIX GF6

Panasonic introduceert de stijlvolle LUMIX GF6 voor het vastleggen van alledaagse foto’s in hoge kwaliteit. De camera beschikt over een nieuwe Live MOS-sensor, een vernieuwde Venus Engine en hoge precisie Light Speed AF. Dit draagt bij aan een uitstekende beeldkwaliteit voor fotografen die gewend zijn creatieve beelden te maken met hun smartphone, maar die op zoek zijn naar een gesofisticeerder en professioneler resultaat door meer handmatig te kunnen bepalen, zoals het diafragma, de sluitertijd of de lenskeuze
Door de 19 filtereffecten is de DMC-GF6 niet alleen een camera met verwisselbare lens, maar ook een creatief hulpmiddel voor iedere gebruiker die zijn of haar manier van fotograferen wil uitdiepen en veranderen. Het is een camera voor gebruikers die serieuzer aan de slag willen met hun fotografie. Door Wi-Fi-connectiviteit en NFC (New Field Communication) is het nu nog gemakkelijker om op afstand foto's te maken via een tablet of smartphone en om beelden over te zetten en te delen met vrienden en familie en op online netwerken.
Daarnaast heeft de DMC-GF6 bovenop de camera een speciale video-opnameknop waarmee Full HD video's (1920x1080, 50i) in AVCHD en met stereogeluid kunnen worden vastgelegd. Hoewel zijn stijlvolle uiterlijk anders doet vermoeden, is de DMC-GF6 een robuuste camera met een ingebouwde flitser (GN6.3 ISO160・m/GN5.0 ISO100・m) en een 3,0-inch beeldscherm, dat ongeveer 180° kantelbaar is. De camera is verkrijgbaar in modieus zwart, bruin en wit.
Perfecte beeldkwaliteit met nieuwe 16,0-megapixel Live MOS-sensor en Venus Engine
De nieuwe Live MOS-sensor maakt opnames in hoge resolutie en met hoge gevoeligheid mogelijk, terwijl ruis wordt geminimaliseerd. Ook de Venus Engine-beeldprocessor is aangepast en voorzien van geavanceerde ruisonderdrukkingssystemen. Het beheersbare ruisgebied is ongeveer 64x vergroot. Hierdoor kunnen nu grote stukken ruis worden verwijderd die eerder lastig te ontdekken waren. Dit heeft tot resultaat dat er ook 's avonds duidelijke, vloeiende beelden kunnen worden vastgelegd.  De combinatie van de nieuwe Live MOS-sensor en de Venus Engine biedt een gevoeligheid van ISO 3200 (Auto) en maximaal ISO 25600 (Uitgebreid)
Met zijn grote verscheidenheid aan opnamemogelijkheden, zoals de Self Shot-modus, de Creative Control-functie met 19 filters en de Stop Motion Animation-functie, is de DMC-GF6 niet alleen maar een hoogwaardige camera. Gebruikers kunnen een zelfportret maken door de camera met uitgestrekte arm vast te houden en het scherm ongeveer 180° verticaal te draaien, waardoor ze perfect in het beeld passen.
De populaire Creative Control-modus is verbeterd door uitbreiding van het aantal filters van 14 bij de DMC-GF5 naar 19 bij de DMC-GF6. Naast de al bestaande filters Expressive, Retro, High Key, Sepia, High Dynamic, Soft Focus*, Dynamic Monochrome, Impressive Art, One Point Color, Cross Process, Low Key, Toy Effect, Star Filter* en Miniature Effect**  zijn Old Days, Sunshine*, Bleach Bypass, Toy Pop en Fantasy toegevoegd. Een aantal van deze filters kan ook worden toegepast bij zelfportretten die worden gemaakt in de Self Shot-modus.
Voor het eerst beschikt een camera met verwisselbare lens over Wi-Fi- en NFC-connectiviteit. De camera biedt hierdoor meer flexibiliteit en beelden kunnen gemakkelijker worden gedeeld. Na de eerste instelling kunnen tablets en smartphones die gebruikt worden voor het maken van opnames op afstand met één enkele aanraking worden aangesloten. De gebruiker hoeft dus niet iedere keer opnieuw autorisatiegegevens in te voeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.