Ads Top

Nieuwe projectoren BenQ

BenQ heeft twee nieuwe projectoren gelanceerd, de BenQ MW663 en de MW721, beide met een WXGA-resolutie van 1280 x 800 en een beeldverhouding van 16:10. De nieuwe modellen zijn uitgerust met 1,3-voudige zoom en de nieuwste 3D-technologie via HDMI en zijn daardoor geschikt voor presenteren in vergaderruimten en klaslokalen.
De BenQ MW663 WXGA-projector met 3000 ANSI Lumen projecteert een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter. De gegevensoverdracht is dankzij de Wireless-displayfunctie van de MW663 draadloos mogelijk. Met de optioneel verkrijgbare USB-wireless-dongle kan probleemloos een draadloze verbinding tussen projector en pc of notebook tot stand gebracht worden. Nog mobieler is het rechtstreeks presenteren vanaf de smartphone of tablet. Dit kan dankzij de gratis app BenQ QPresenter.
De BenQ MW721 is ook uitgerust met een WXGA-resolutie en heeft een lichtsterkte van 3500 ANSI Lumen en een maximale beelddiagonaal van 5,84 meter. Met de Creston LAN-controlefunctie kan de MW721 in het netwerk opgenomen worden. Instellingen en onderhoudswerkzaamheden kunnen op die manier ook vanaf afstand worden doorgevoerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.